Zaloguj się | Zarejestruj się
 Obecny czas: 02 Mar 2021, 21:39
Użytkownicy *Szukaj Posty bez odpowiedzi Zobacz aktywne tematy

 [ 56 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

    

Usterki forum

Napisz nowy temat Odpowiedz   
Autor postu
Treść wiadomościPostWysłany: 24 Paź 2010, 19:34 
Awatar użytkownika

Postów: 74
Offline
Mam podobnie. Choć jak przerzucę się na operę to zalogować się moge ale po chwili i tak wywala.


Góra
  
   
Autor postu
Treść wiadomościPostWysłany: 24 Paź 2010, 21:13 
Awatar użytkownika

Postów: 163
Offline
Witam! Mam problem z zalogowaniem się na stronie. Pojawia się komunikat, że zostałam wylogowana ze względów bezpieczeństwa, ale przy ponownym logowaniu są problemy.
Pokazuje się moja buźka na głównej, jakbym była zalogowana, ale zdjęcia dodać nie mogę, bo mam się zalogować... i tak w kółko. Help! ;)


Góra
  
   
Autor postu
Treść wiadomościPostWysłany: 30 Gru 2010, 20:39 
Awatar użytkownika

Postów: 163
Offline
Witam! :) Czasem mi się zdarza, że niektóre zdjęcia nie chcą się otworzyć, a klikanie na ikonkę przenosi mnie ponownie na stronę główną. Tak jest teraz ze zdjęciami "Muszkieterów".
Można to jakoś poprawić?


Góra
  
   
Autor postu
Treść wiadomościPostWysłany: 30 Gru 2010, 23:46 
Awatar użytkownika

Postów: 225
Offline
Potwierdzam!!! Co jakiś czas przy którymś zdjęciu wywala mnie z opcji przeglądania zdjęć na stronę główną i na IE oraz Chrome


Góra
  
   
Autor postu
Treść wiadomościPostWysłany: 31 Sty 2011, 19:58 
Awatar użytkownika

Postów: 838
Offline
W wątku zagadkowym "skończyło się miejsce na załączniki" (taki wyskoczył komunikat przy próbie załączenia zdjęcia).


Góra
  
   
Autor postu
Treść wiadomościPostWysłany: 31 Sty 2011, 23:06 
Awatar użytkownika

Postów: 809
Offline
Joanna Siegel napisał(a):
W wątku zagadkowym "skończyło się miejsce na załączniki" (taki wyskoczył komunikat przy próbie załączenia zdjęcia).
Problem dotyczył całego forum :-). Za nisko ustawiłem pułap wszystkich załączników na forum. Było 50 Mb, przestawiłem na 300. Jest już dobrze i bez przeszkód można dorzucać kolejne zdjęcia. Pozdrawiam i dziękuję za zgłoszenie problemu.


Góra
  
   

Napisz nowy temat Odpowiedz

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

 [ 56 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6

Wszystkich postów: 8752 | Wszystkich tematów: 638 | Wszystkich użytkowników: 2561



cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group